Olijfolie 5 liter

In tegenstelling tot gewone olijfolie, bevat L’Oro Verde di Puglia een aanzienlijke hoeveelheid antioxidanten, zoals alfa-tocoferol (vitamine E), squaleen, luteïne en vooral bepaalde fenolische verbindingen die naast directe antioxidanten ook waardevolle antikankeractiviteit uitoefenen.

139,00

15 op voorraad

Verzendtijd: 1 tot 2 werkdagen

(1 klantbeoordeling)

2500+ mensen gingen je voor!

Beschrijving

Extra vierge olijfolie

In tegenstelling tot gewone olijfolie, bevat L’Oro Verde di Puglia een aanzienlijke hoeveelheid antioxidanten, zoals alfa-tocoferol (vitamine E), squaleen, luteïne en vooral bepaalde fenolische verbindingen die naast directe antioxidanten ook waardevolle antikankeractiviteit uitoefenen.

Verlaagt het cholesterolgehalte

L’Oro Verde di Puglia verlaagt het cholesterolgehalte. Elke vetsoort heeft namelijk een specifiek tolerantieniveau voor hoge temperaturen, waarboven het afbreekt en verbindingen vormt die giftig zijn voor ons lichaam.

Bij de olijfolie van L’Oro Verde di Puglia ligt dit niveau zo hoog dat de smaak en samenstelling onveranderd blijven, zelfs bij hoge temperaturen en na meerdere kookprocessen. De meest geschikte smaakmaker, zowel rauw als om te frituren, is daarom L’Oro Verde di Puglia.

Alle voordelen op een rijtje

  • Olijfolie van L’Oro Verde di Puglia verlaagt je bloeddruk.
  • Een gezond dieet met olijfolie zorgt voor een kleinere kans op hart en vaatziekten, en zou de kans op kanker verlagen.
  • Olijfolie werkt ontstekingsremmend, het kan helpen bij gewichtsverlies, rem op veroudering, en nog vele andere voordelen.

Olijfbomen in Puglia, Italië

De olijfgaard van L’Oro Verde di Puglia bevindt zich in de prachtige zuidelijke regio Puglia in Italië, waar onze olijfbomen gedijen op de zonovergoten hellingen. Deze locatie is bijzonder omdat de wind zouten en mineralen landinwaarts brengt. Onze olijven profiteren van deze natuurlijke elementen die bijdragen aan hun unieke smaak en voedingswaarde.

De olijfbomen groeien op een mineraalrijke kalksteenbodem, en de hoogte van de olijfboomgaard, enkele honderden meters boven zeeniveau, zorgt voor optimale omstandigheden. Deze ideale combinatie van bodem en hoogte resulteert in olijven van uitstekende kwaliteit die al generaties lang in dit gebied worden geteeld.

De olijfolie die we produceren is van uitzonderlijke kwaliteit, rijk aan antioxidanten en met een onderscheidende smaak. De gunstige omgeving waarin onze olijven groeien, draagt bij aan de unieke eigenschappen van onze olijfolie. We zijn er trots op dat we een product van topkwaliteit kunnen bieden, rechtstreeks uit onze prachtige olijfgaard in Puglia.

Handgeplukt

L’Oro Verde di Puglia is een extra vierge olijfolie die wordt verkregen uit de eerste koude pers van de verse handgeplukte Olijven.

Extra informatie

Gewicht 5 kg
Afmetingen 25 × 22 × 21 cm

1 beoordeling voor Olijfolie 5 liter

  1. Sander

    Heerlijke olijfolie! Perfect voor over een salade. Geeft er direct veel smaak aan. Zeker een aanrader!

Een beoordeling toevoegen